jsiz.org

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Greška
Home Vijesti Rezultati regata - vijesti „UMAG IN PORT RACE“ – 28.04.2012. UMAG – SAJAM SPORTA

„UMAG IN PORT RACE“ – 28.04.2012. UMAG – SAJAM SPORTA

E-mail Ispis PDF

U sklopu umaške manifaestacije Sajam Sporta, JK Histria je I ove godine organizirao trening regatu za klasu Optimist ispred sajma sporta, UMAG IN PORT RACE.

Sudjelovalo je 19 jedriličara iz Trsta Lega navale Italiana, Poreča JK Horizont I domaćini JK Histria iz Umaga. Vjetar nam nije išao na “jedra” no ipak su održana četiri plova. Dominirali su Horizontovci, Mare Milić, Matej Rapić, Val Ivančić, Nina Škopac, za njima LNi Elisa Degrassi pa domaćin Boian Gerakarovski i dalje redom…

Interes posjetitelja sajma bio je velik jer je start bio dvadesetak metara od rive, a jedrilo se je smanjeno polje tako da je bilo navijanja, bodrenja, “uputa” , u svakom slučaju vrlo interesantno.

IN PORT RACE je bila uvertira za manifestaciju SAILING FOR ALL, jedrenje za osobe sa invaliditetom, koja je savršeno protekla u nedjelju 29.04.

Zahvaljujemo sajmu Umag Sport na pokroviteljstvu, te ACI Marini Umag i Hempelu na pomoći pri organizaciji i realizaciji ovog projekta. Zajednica sportskih udruga Grada Umaga i ovaj je put dala podršku projektu. Veliko hvala sponzoru kluba Agroturizmu San Mauro – Vinarija Sinković – SINKOVICH DISTILLERY.

Andrej Škopac

Predsjednik JK Histria

 

Samo registrirani korisnici smiju komentirati!


svoc_05.jpg

Uskoro...

Slijedeći događaj u IŽ

Nema događaja.