jsiz.org

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Greška
Home

PH ZA KADETE

E-mail Ispis PDF

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U JEDRENJU ZA KADETE (U16)

Jako jugo prvog dana i bura zadnjeg dana obilježili su ovogodišnje izdanje Otvorenog prvenstva Hrvatske u jedrenju za kadete (U16) za klase Optimist, Laser 4.7, 420 i Techno 293 koje se od 17. do 20. rujna održalo u Rapcu u terminu Rabačke regate 2015.

U klasi Optimist u ukupnom poretku pobjedu je odnio Fillipo Costa ispred Sare Muješić (JK VEGA) i Martina Frasa (JK IZOLA). Prvak Hrvatske u ukupnoj konkurenciji i konkurenciji djevojčica je Sara Muješić (JK VEGA), srebro je pripalo Krešimiru Buneti (JK CROATIA) , a Marijanu Mavaru (JK CROATIA) bronca . U konkurenciji djevojčica srebro je osvojila Tonina Perković (JK LABUD), a broncu Nina Škopac (CSC).
U klasi Laser 4.7 u ukupnom poretku najbolji je bio Marko Smolić (JK VAL) koji je time zaslužio titulu prvaka Hrvatske, drugo mjesto pripalo je Leonu Kljušu (JK VAL), dok je treće mjesto pripalo Svenu Stevanoviću (JK MAESTRAL). U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je Jana Jelčić (YC ZAGREB), drugo mjesto Karmen Perković (JK LABUD) te Lea Kliškinić (JK LABUD) treće mjesto.
U klasi Techno 293 prvak Hrvatske i najbolji u ukupnom poretku je Janko Kovačević (JK UMAG), drugo mjesto je pripalo Luki Rožiću (JK TROGIR) a treće Martinu Dolencu (DK KARKADUR).

Ažurirano: Ponedjeljak, 05 Listopad 2015 10:09  

piz_las_2012-10.jpg

Uskoro...

Slijedeći događaj u IŽ

Nema događaja.